AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan memesi emmek

Kahve falında bayan memesi emmek

Kahve falında bayan memesi emmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, zarar göreceğine, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına delalettir.

Kahve falında bayan memesi emmek gördüyseniz:

  • Geleceği düşünerek hareket etmekte fayda var.

Kahve falında bayan memesi emmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının memesini emmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, kem gözlere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karısının memesinden süt emmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında annenin memesini emmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının memesini emmek kazancın artacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kadın memesini emmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi memeni emmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir