AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan eli görmek

Kahve falında bayan eli görmek

Kahve falında bayan eli görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bayan eli gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni fırsatlar, teklifler veya yollar değerlendirilmeyi bekliyor.

Kahve falında bayan elini tutmak yaşadığı yokluğun biteceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Kahve falında bayan eli öpmek alım zorluğu yaşamayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir bayanın elini öpmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında bayan eli görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bayanla el ele tutuşmak işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına yorulur.

Kahve falında bayanın elini tutmak bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında bir bayanın elini tutmak başarılı adımlar atılacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayanla el ele tutuşmak eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir