AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayanın elini tutmak

Kahve falında bayanın elini tutmak

Kahve falında bayanın elini tutmak borçların yakın zaman içinde biteceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, işlerin eski haline döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayanın elini tutmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, partnerinizle buluşabilir veya sosyal planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında bayanın elini tutmak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine yorulur.

Kahve falında bir bayanın elini tutmak kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında bayan elini tutmak daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bayan eli tutmak yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bayan elinden tutmak geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında bayan eli görmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayanla el ele tutuşmak derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, borçların kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir bayanla el ele tutuşmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir