AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayanla el ele tutuşmak

Kahve falında bayanla el ele tutuşmak

Kahve falında bayanla el ele tutuşmak kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, iyi habere, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bayanla el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık ya da partner sorunlara neden olabilir.

Kahve falında bir bayanla el ele tutuşmak irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına rivayet eder.

Kahve falında bayanla el ele tutuşmak imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine inanılır.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle el ele tutuşmak aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bir erkekle el ele tutuşmak bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği biriyle el ele tutuşmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına inanılır.

Kahve falında başkasıyla el ele tutuşmak kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisiyle el ele tutuşmak onlardan büyük hayır göreceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında aşık olduğun erkekle el ele tutuşmak kazancın sürekli artacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir