AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bayanın elini tutmak

Kahve falında bir bayanın elini tutmak

Kahve falında bir bayanın elini tutmak hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, işlerin yoluna gideceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında bir bayanın elini tutmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler olması durumunda mantıklı hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında bayan elini tutmak toplumda itibar ve takdir toplanacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayanın elini tutmak özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir bayanın elini tutmak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bayan eli tutmak şansın kapanacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayan elinden tutmak sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, verilen  sözlerin tutulacağına alamet eder.

Kahve falında bayan eli görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bir bayanla el ele tutuşmak mesleğinde uzmanlık yapacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına inanılır.

Kahve falında bayanla el ele tutuşmak yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir