AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan elini tutmak

Kahve falında bayan elini tutmak

Kahve falında bayan elini tutmak zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bayan elini tutmak gördüyseniz:

  • Alacağınız kararlardan etkilenebilecek kişilerle planlarınızı paylaşmanız gerekiyor.

Kahve falında bayan elini tutmak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine işarettir.

Kahve falında bir bayanın elini tutmak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Kahve falında bayan eli tutmak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bayanın elini tutmak onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, evindeki huzurun bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan elinden tutmak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında bir bayanın elini öpmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına yorulur.

Kahve falında bayan eli öpmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında bayan eli görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir