AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bayanla el ele tutuşmak

Kahve falında bir bayanla el ele tutuşmak

Kahve falında bir bayanla el ele tutuşmak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, insanlarla arasının iyi olacağına işarettir.

Kahve falında bir bayanla el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Maddi anlaşmaları, finansal girişimleri veya ortaklık ya da iş birliklerinizi ilgilendiren konularda sağlam temellere dayalı olmayan anlaşmalar yapabilir veya sözler verebilirsiniz.

Kahve falında bayanla el ele tutuşmak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bir bayanla el ele tutuşmak aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, çok yoğun çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık biriyle el ele tutuşmak iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle el ele tutuşmak aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin erkekle el ele tutuşmak bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında elel tutuşmak maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birisiyle el ele tutuşmak yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kocasıyla el ele tutuşmak yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir