AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayanın avret yerini görmek

Kahve falında bayanın avret yerini görmek

Kahve falında bayanın avret yerini görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işlerinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayanın avret yerini gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak istediğiniz konularda seçeneklere sahipsiniz.

Kahve falında bayan avret yeri görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına delalet eder.

Kahve falında bayanın avret yerini görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin avret yerini görmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü kadının avret yerini görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kadın avret yerini kıllı görmek parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine işaret eder.

Kahve falında babanın avret yerini görmek stresten uzaklaşacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka bir kadının avret yerini görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, geleceğinin parlak olacağına yorulur.

Kahve falında avret yerini yıkamak sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir