AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının avret yerini öpmek

Kahve falında kadının avret yerini öpmek

Kahve falında kadının avret yerini öpmek kurulan hayallerin yıkılacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadının avret yerini öpmek gördüyseniz:

  • Doğru strateji geliştirmeniz direnç gösterilmesi durumunda hazırlıklı olmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kadının avret yerini öpmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında avret yerini öpmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, işe ve aşa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın avret yerini kıllı görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının avret yerini yalamak ele geçecek haram mal ve paraya, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına delalettir.

Kahve falında yabancı kadının avret yerini görmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında bi kadının avret yerini görmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, dertlerinin şifasını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadının avret yerini ellemek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine yorulur.

Kahve falında ölü kadının avret yerini görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir