AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin avret yerini görmek

Kahve falında erkeğin avret yerini görmek

Kahve falında erkeğin avret yerini görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, sevilip sayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin avret yerini gördüyseniz:

  • Evle ilgili konularda yenilik yapma olanağı bulabilirsiniz.

Kahve falında erkek çocuğun avret yerini görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek avret yerini görmek huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin avret yerini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin avret yerini görmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karısının avret yerini görmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine tabir olunur.

Kahve falında avret yerini temiz görmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında kendi avret yerini açık görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına inanılır.

Kahve falında ölü kadının avret yerini görmek kendini toparlayamayacağına, idealist kimse olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir