AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin avret yerini görmek

Kahve falında sevdiğinin avret yerini görmek

Kahve falında sevdiğinin avret yerini görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, aileye büyük bir ev alınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin avret yerini gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları alacaksınız.

Kahve falında sevdiğinin avret yerini görmek çok mutsuz olacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında avret yerini örtmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının avret yerini ellemek çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kimsenin avret yerini görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avret yeri görmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında erkek avret yerini görmek çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine inanılır.

Kahve falında kadının avret yerini yalamak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına işaret eder.

Kahve falında eşinin avret yerini görmek eline para geçeceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir