AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının avret yerini görmek

Kahve falında kızının avret yerini görmek

Kahve falında kızının avret yerini görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, dertleşerek moral bulacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına delalettir.

Kahve falında kızının avret yerini gördüyseniz:

  • Dostlarınızın size vereceği öğütleri iyi dinleyin.

Kahve falında kızın avret yerini görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kızının avret yerini görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında başka birinin avret yerini görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin avret yerini görmek fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın avret yerini kıllı görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında avret yerini görmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oğlunun avret yerini görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birinin avret yerini görmek müjdeli haberler alınacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir