AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının avret yeri görmek

Kahve falında kadının avret yeri görmek

Kahve falında kadının avret yeri görmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına inanılır.

Kahve falında kadının avret yeri gördüyseniz:

  • Detaylar veya detaylı çalışmalar bazı girişimlerinizin, işlerinizin veya iş birliklerinizin geleceği açısından büyük önem arz ediyor olabilir.

Kahve falında kadının avret yerini öpmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka kadının avret yerini görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadının avret yerini ellemek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının avret yeri görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının avret yerini yalamak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına tabir olunur.

Kahve falında bi kadının avret yerini görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına işarettir.

Kahve falında ölü kadının avret yerini görmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın avret yerini görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir