AnaSayfa / Genel / Kahve falında battaniyeye sarılmak

Kahve falında battaniyeye sarılmak

Kahve falında battaniyeye sarılmak kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, umutların yıkılacağına delalettir.

Kahve falında battaniyeye sarılmak gördüyseniz:

  • Ya da uzun zamandır görmediğiniz bir kişiyi habersiz ziyarete gitmeniz durumunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında battaniyeye sarılı bebek görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına delalettir.

Kahve falında sarı battaniye görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında battaniyeye sarılmak yokluğa düşeceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi battaniyeye sarılı bebek görmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, içsel güvensizliklerinize tabir olunur.

Kahve falında sarı bebek battaniyesi görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında battaniye sarılmak birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil bebek battaniyesi görmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün üstüne battaniye örtmek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir