AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bebek battaniyesi görmek

Kahve falında yeşil bebek battaniyesi görmek

Kahve falında yeşil bebek battaniyesi görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil bebek battaniyesi gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler en başta sizi rahatsız etse bile, ilerleyen süreçte ibreyi olumluya çevirebilirsiniz.

Kahve falında yeşil bebek battaniyesi görmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil battaniye görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine işaret eder.

Kahve falında bebek battaniye almak saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebek battaniyesi görmek ortaklıkların bozulacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe bebek battaniye görmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz bebek battaniyesi görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında battaniyeye sarılı bebek görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında mavi battaniyeye sarılı bebek görmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir