AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi battaniyeye sarılı bebek görmek

Kahve falında mavi battaniyeye sarılı bebek görmek

Kahve falında mavi battaniyeye sarılı bebek görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, makamını garantileyeceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, ticaret hayatına atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi battaniyeye sarılı bebek gördüyseniz:

  • Uyarmak için kendinizi çok fazla yormanın faydası olamayabilir.

Kahve falında mavi battaniyeye sarılı bebek görmek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında mavi bebek battaniyesi görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı bebek battaniyesi görmek geçimin kolaylaşacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine delalettir.

Kahve falında battaniyeye sarılı bebek görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına delalettir.

Kahve falında mavi battaniye görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına yorulur.

Kahve falında battaniyeye sarılmak kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı battaniye görmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında battaniye sarılmak dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir