AnaSayfa / Genel / Kahve falında battaniyeye sarılı bebek görmek

Kahve falında battaniyeye sarılı bebek görmek

Kahve falında battaniyeye sarılı bebek görmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında battaniyeye sarılı bebek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında mavi battaniyeye sarılı bebek görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı bebek battaniyesi görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında battaniyeye sarılı bebek görmek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında battaniyeye sarılmak uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine yorulur.

Kahve falında sarı battaniye görmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında battaniye sarılmak sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine işaret eder.

Kahve falında bebek battaniyesi almak elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine işarettir.

Kahve falında pembe bebek battaniyesi görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir