AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı battaniye görmek

Kahve falında sarı battaniye görmek

Kahve falında sarı battaniye görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, hak yolunu tutacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına alamet eder.

Kahve falında sarı battaniye gördüyseniz:

  • Belli bir planınız kabul görebilir veya hızla yenilenmesi gerektiği ortaya çıkabilir.

Kahve falında mavi battaniyeye sarılı bebek görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında battaniye sarılmak sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına alamet eder.

Kahve falında sarı battaniye görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına inanılır.

Kahve falında battaniyeye sarılmak büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında battaniyeye sarılı bebek görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalettir.

Kahve falında sarı bebek battaniyesi görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında battaniye toplamak harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına inanılır.

Kahve falında battaniye yakmak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir