AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı bebek battaniyesi görmek

Kahve falında sarı bebek battaniyesi görmek

Kahve falında sarı bebek battaniyesi görmek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, kıdem atlayacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında sarı bebek battaniyesi gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin önerilerinizi ciddiye almalarını istiyorsanız, sunumlarını, fikirlerini veya ortaya çıkardıkları işleri kusurlu dahi olsa ciddiye aldığınızı göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında battaniyeye sarılı bebek görmek küs kimselerin barışacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı bebek battaniyesi görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında mavi battaniyeye sarılı bebek görmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına yorulur.

Kahve falında battaniyeye sarılmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine delalet eder.

Kahve falında sarı battaniye görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında battaniye sarılmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında pembe bebek battaniyesi görmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil bebek battaniyesi görmek bir bebek sahibi olacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir