AnaSayfa / Genel / Kahve falında battaniye sarılmak

Kahve falında battaniye sarılmak

Kahve falında battaniye sarılmak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında battaniye sarılmak gördüyseniz:

  • Belli bir konu hakkında fikriniz alınabilir.

Kahve falında battaniyeye sarılı bebek görmek sebep olacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına yorulur.

Kahve falında mavi battaniyeye sarılı bebek görmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, kazancının ilk önce azalacağına delalettir.

Kahve falında battaniye sarılmak dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı battaniye görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında sarı bebek battaniyesi görmek büyük başarılara imza atılacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında battaniyeye sarılmak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine yorulur.

Kahve falında ölüye battaniye vermek kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, büyük kayıplara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli battaniye görmek işte başarılı adımlar atılacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir