AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün üstüne battaniye örtmek

Kahve falında ölünün üstüne battaniye örtmek

Kahve falında ölünün üstüne battaniye örtmek bunalıma düşeceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün üstüne battaniye örtmek gördüyseniz:

  • Olaylar planlandığı şekilde ilerlemeyebilir.

Kahve falında ölünün üstüne battaniye örtmek sözlerinden çıkmayacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına delalet eder.

Kahve falında üstüne battaniye örtmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne battaniye örtmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün üzerine battaniye örtmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, kendisi ile baş başa kalacağına işaret eder.

Kahve falında birine battaniye örtmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, hayırlı bir işe başlayacağına inanılır.

Kahve falında üzerine battaniye örtmek yeni denemelerde bulunacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine battaniye örtmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, işinden ekmeğinden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstüne yorgan örtmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir