AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye battaniye vermek

Kahve falında ölüye battaniye vermek

Kahve falında ölüye battaniye vermek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, haksızlık yapmayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye battaniye vermek gördüyseniz:

  • Bekarsanız, istediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler olabilir.

Kahve falında ölünün üstüne battaniye örtmek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına delalettir.

Kahve falında ölüye battaniye vermek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında ölünün üzerine battaniye örtmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü battaniyeye sarmak hayırlı kararlar alacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında kirli battaniye görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yün battaniye görmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında battaniye görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında battaniye yakmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir