AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli battaniye görmek

Kahve falında kirli battaniye görmek

Kahve falında kirli battaniye görmek iş hayatında değişiklik yapacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, borca batacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine yorulur.

Kahve falında kirli battaniye gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler veya yenilikler sevdiğiniz kişileri memnun edebilir.

Kahve falında kirli battaniye görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine alamet eder.

Kahve falında turuncu battaniye görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında battaniye yorgan görmek dertlerin günden güne artacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında battaniye yıkamak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, gönlünce bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında üzerinde battaniye görmek gerçeklere yüz çevrileceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yastık battaniye görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında pembe bebek battaniye görmek başının belaya girmeyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına alamet eder.

Kahve falında battaniye yakmak evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir