AnaSayfa / Genel / Kahve falında battaniye asmak

Kahve falında battaniye asmak

Kahve falında battaniye asmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına alamet eder.

Kahve falında battaniye asmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı aktif tutmanız zaman içinde kazançlara neden olabilir.

Kahve falında battaniye asmak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında iple battaniye asmak çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında hediye battaniye almak ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına rivayet eder.

Kahve falında battaniyeye sarılmak çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında yırtık battaniye görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında mavi battaniyeye sarılı bebek görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün üzerine battaniye örtmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına işarettir.

Kahve falında kahverengi battaniye görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir