AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye battaniye almak

Kahve falında hediye battaniye almak

Kahve falında hediye battaniye almak iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına işaret eder.

Kahve falında hediye battaniye almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözde desteklerinden haz almayabilir veya hain plan kokusu alabilirsiniz.

Kahve falında hediye battaniye almak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında battaniye hediye etmek bereketli günler geçirileceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine işarettir.

Kahve falında pembe bebek battaniyesi görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil battaniye görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski battaniye görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına delalet eder.

Kahve falında birinin üstüne battaniye örtmek yediği ekmeğin verimli olacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına işarettir.

Kahve falında iple battaniye asmak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı battaniye görmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir