AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık battaniye görmek

Kahve falında yırtık battaniye görmek

Kahve falında yırtık battaniye görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yırtık battaniye gördüyseniz:

  • Halledebileceğinizden fazla şeyin sözünü vermeniz zor durumda kalmanız veya karşı tarafı hayal kırıklığına uğratmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında yırtık battaniye görmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanan battaniye görmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak battaniye görmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işarettir.

Kahve falında kirli battaniye görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski battaniye görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında birine battaniye vermek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında battaniyeye sarılı bebek görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında battaniyeye sarılmak mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir