AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün üzerine battaniye örtmek

Kahve falında ölünün üzerine battaniye örtmek

Kahve falında ölünün üzerine battaniye örtmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün üzerine battaniye örtmek gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişilere dikkat edin.

Kahve falında ölünün üzerine battaniye örtmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün üstüne battaniye örtmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında üstüne battaniye örtmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine battaniye örtmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, değer göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne battaniye örtmek ters giden olayların düzeltileceğine, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzerine battaniye örtmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine battaniye örtmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, anne baba duasının alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye battaniye vermek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir