AnaSayfa / Genel / Kahve falında iple battaniye asmak

Kahve falında iple battaniye asmak

Kahve falında iple battaniye asmak çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında iple battaniye asmak gördüyseniz:

  • Alışveriş yaparken biraz daha cömert davranabilirsiniz.

Kahve falında iple battaniye asmak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında battaniye asmak sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ipe yorgan asmak kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ipe asmak büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamaşırı ipe asmak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında iple kendini asmak iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ipe çamaşır asmak refah düzeyinin düşeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf asmak aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir