AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi battaniye görmek

Kahve falında kahverengi battaniye görmek

Kahve falında kahverengi battaniye görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında kahverengi battaniye gördüyseniz:

  • Belli plan, ilişki veya projelerinizin eklem romatizması belirtileri göstererek ilerlemesi sinirlerinizi bozacak olsa da vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında kahverengi battaniye görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü battaniyeye sarmak hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına yorulur.

Kahve falında yatak yorgan battaniye görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında siyah battaniye görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına delalettir.

Kahve falında battaniye yıkamak elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında battaniyeler görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında battaniye vermek büyük oranda kazanç elde edeceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine işarettir.

Kahve falında yırtık battaniye görmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, şen kahkahalar atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir