AnaSayfa / Genel / Kahve falında batan gemiler görmek

Kahve falında batan gemiler görmek

Kahve falında batan gemiler görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, maddi varlığının çoğalacağına, hayallerde değişiklikler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında batan gemiler gördüyseniz:

  • O nedenle seçeneklerinizi doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında batan gemiyi kurtarmak sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında batan gemiden insan kurtarmak zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında batan bir gemi görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir geminin battığını görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında batmış gemi görmek istenmeyen bir yolculuğa, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde gemi batması görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında denizde batan gemi görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında denizde geminin battığını görmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir