AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir geminin battığını görmek

Kahve falında bir geminin battığını görmek

Kahve falında bir geminin battığını görmek rızık ve kazanç elde edeceğine, işlerinin baltalanacağına, hükmünün geçmeyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, yükseleceğine, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir geminin battığını gördüyseniz:

  • Çevrenize olan muamelelerinizde saygısızca davranma meylindesiniz.

Kahve falında batan gemiden insan kurtarmak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında batan gemi görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bindiği geminin battığını görmek özlemlerini bitireceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine alamet eder.

Kahve falında batan gemiler görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, neşe içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde gemi batması görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gemide battığını görmek başarılı adımlar atılacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında batan gemiden yüzerek kurtulmak kendisi için yeni bir yol çizeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde batan gemi görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir