AnaSayfa / Genel / Kahve falında bindiği geminin battığını görmek

Kahve falında bindiği geminin battığını görmek

Kahve falında bindiği geminin battığını görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, yolunda huzurla devam edeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bindiği geminin battığını gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında bindiği geminin battığını görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına yorulur.

Kahve falında gemiye bindiğini görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin gemiye bindiğini görmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine yorulur.

Kahve falında gemi bindiğini görmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine delalettir.

Kahve falında başkasının gemiye bindiğini görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında batan gemiden yüzerek kurtulmak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bir geminin battığını görmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine inanılır.

Kahve falında gemide battığını görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir