AnaSayfa / Genel / Kahve falında batan gemiyi kurtarmak

Kahve falında batan gemiyi kurtarmak

Kahve falında batan gemiyi kurtarmak bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında batan gemiyi kurtarmak gördüyseniz:

  • Sizi uğraştıran bazı şeyleri sonuca bağlayabilirsiniz.

Kahve falında batan gemiyi kurtarmak zorlukların baş göstereceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında batan gemiden insan kurtarmak ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine inanılır.

Kahve falında çamura batan birini kurtarmak en olunmaz yaralarının kapanacağına, zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında gemilerin battığını görmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, uzun yaşayacağına işarettir.

Kahve falında batan gemiden kurtulmak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet eder.

Kahve falında batan gemiler görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kalben çok rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde batmış gemi görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bindiği geminin battığını görmek bir hastalığa maruz kalacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir