AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında balık tutmak

Kahve falında ağzında balık tutmak

Kahve falında ağzında balık tutmak çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, büyük kazanç elde edileceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ağzında balık tutmak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler hayata farklı açılardan bakmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ağ atıp balık tutmak anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ağzıyla balık tutmak güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzında balık tutmak özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağla balık tutmak çalışmalarının artacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın ağzını tutmak hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında kedinin ağzında balık görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında balığın ağzında yılan görmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balığın ağzında balık görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir