AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağ atıp balık tutmak

Kahve falında ağ atıp balık tutmak

Kahve falında ağ atıp balık tutmak ruhen ve bedenen yenileneceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, bilgi sahibi olacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında ağ atıp balık tutmak gördüyseniz:

  • Anlaşılmanız zor olabilir.

Kahve falında ağ atıp balık tutmak zorlukların biteceğine, büyük bir başarının elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağla balık tutmak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzıyla balık tutmak darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzında balık tutmak işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın ağzını tutmak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ağlayan at görmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında at ağzı görmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına delalettir.

Kahve falında at tutmak hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir