AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağla balık tutmak

Kahve falında ağla balık tutmak

Kahve falında ağla balık tutmak kariyer planının altüst olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında ağla balık tutmak gördüyseniz:

  • Başarılı olmak istiyorsanız pratik olmalısınız.

Kahve falında ağzında balık tutmak zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında ağ atıp balık tutmak kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında ağzıyla balık tutmak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağla balık tutmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına işarettir.

Kahve falında yılanın ağzını tutmak onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında balığın ağzında balık görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayan balık görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında balığın ağzına girmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir