AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin ağzında balık görmek

Kahve falında kedinin ağzında balık görmek

Kahve falında kedinin ağzında balık görmek fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin ağzında balık gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için bazı şeyler yapmasını beklemeyin.

Kahve falında kedinin ağzında balık görmek önemli yerlere geleceğine, çok başarılı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin ağzında fare görmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi ağzında fare görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine yorulur.

Kahve falında kedi ağlaması görmek işlerinin büyüyeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayan kedi görmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzında kedi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin ağzında yılan görmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balık ağzında balık görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir