AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın ağzını tutmak

Kahve falında yılanın ağzını tutmak

Kahve falında yılanın ağzını tutmak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, dertlerin sona ereceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın ağzını tutmak gördüyseniz:

  • Tepkilerimizi kontrol etmemizde fayda var.

Kahve falında yılanın ağzını tutmak başarıların devamlı olacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağ atıp balık tutmak sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzında balık tutmak ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzıyla balık tutmak mevkilerinin yüksek olacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine yorulur.

Kahve falında ağla balık tutmak mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, endişe veren durumların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzı açık yılan görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ağzına yılan girdiğini görmek fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın ağzından su içmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir