AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığın ağzında yılan görmek

Kahve falında balığın ağzında yılan görmek

Kahve falında balığın ağzında yılan görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balığın ağzında yılan gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri kendi kendinize büyütüyorsunuz.

Kahve falında balığın ağzında yılan görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın ağzında balık görmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından balık çıktığını görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzıyla balık tutmak çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına yorulur.

Kahve falında ağ içinde balık görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına alamet eder.

Kahve falında balığın ağzından çıktığını görmek yarar sağlamayacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayan balık görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında balığın ağzında balık görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir