AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığın ağzında balık görmek

Kahve falında balığın ağzında balık görmek

Kahve falında balığın ağzında balık görmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balığın ağzında balık gördüyseniz:

  • Belli bir duruma gösterdiğiniz hassasiyet gözden kaçmayacak gibi duruyor.

Kahve falında ağzında balık görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında ağ atıp balık tutmak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık ağları görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Kahve falında balığın ağzından çıktığını görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında köpeğin ağzında balık görmek koyu muhabbette kalacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta delalet etmektedir.

Kahve falında balığın ağzında balık görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın ağzında balık görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, güven kaybına uğrayacağına inanılır.

Kahve falında ağzında balık tutmak darda kalacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir