AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzıyla balık tutmak

Kahve falında ağzıyla balık tutmak

Kahve falında ağzıyla balık tutmak hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzıyla balık tutmak gördüyseniz:

  • Dürüst olmalısınız.

Kahve falında ağ atıp balık tutmak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında ağzında balık tutmak yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzıyla balık tutmak iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında ağla balık tutmak bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, amaçlarını yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında yılanın ağzını tutmak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında balığın ağzından çıktığını görmek işlerini toparlayacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından balık çıkarmak sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine inanılır.

Kahve falında ağla balık yakalamak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir