AnaSayfa / Genel / Kahve falında bataklıktan kurtulmak

Kahve falında bataklıktan kurtulmak

Kahve falında bataklıktan kurtulmak sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, asil kimselerden çıkacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bataklıktan kurtulmak gördüyseniz:

  • Kendini tekrarlayan işler veya monoton hayat, yakında kendini göstermeye başlayacak gelişmelerle birlikte tamamen değişmeye başlıyor.

Kahve falında bataklıktan kurtulmak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına yorulur.

Kahve falında yeşil bataklık görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında bataklıkta boğulmak insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bataklıkta balık tutmak aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bataklığa batan birini görmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bir işe soyunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini bataklıkta görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını bataklıkta görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bataklığa gömülmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir