AnaSayfa / Genel / Kahve falında bataklığa batan birini görmek

Kahve falında bataklığa batan birini görmek

Kahve falında bataklığa batan birini görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sorunların teker teker aşılacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bataklığa batan birini gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızdan daha fazla verim almak ya da daha çok kazanmak için yeni planlar yapmanız ya da mevcut planlarınızdaki eksikleri gidermeniz gerekebilir.

Kahve falında bataklığa batan birini görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında bataklığa battığını görmek alınganlıkların hasıl olacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini bataklıktan kurtarmak iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, kararlar alacağına işaret eder.

Kahve falında bataklıkta yüzmek anne baba duası alınacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bataklıktan kurtulmak kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kurumuş bataklık görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine işarettir.

Kahve falında bataklık görmek işlerin çok büyümeyeceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bataklığa batıp çıkmak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir