Kahve falında arkadaşını bataklıkta görmek

Kahve falında arkadaşını bataklıkta görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını bataklıkta gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili ya da maddi durumunuzu sarsabilecek bir sorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını bataklıkta görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında bataklığa battığını görmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını bataklıkta görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bataklığa girip çıkmak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil bataklık görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında birini bataklıktan kurtarmak çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında bataklıkta kaybolmak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına işaret eder.

Kahve falında bataklıkta boğulmak sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top