AnaSayfa / Genel / Kahve falında bataklıkta balık tutmak

Kahve falında bataklıkta balık tutmak

Kahve falında bataklıkta balık tutmak kötü kişilerle karşılaşacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında bataklıkta balık tutmak gördüyseniz:

  • Küçük şeyleri büyüterek karşınızdakine saygısız tutumlar içine girmeniz olasıdır.

Kahve falında bataklıkta balık tutmak yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine delalettir.

Kahve falında bataklığa battığını görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına yorulur.

Kahve falında bataklıkta timsah görmek ün sahibi birisi olunacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına yorulur.

Kahve falında başkasını bataklıkta görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bataklığa düşmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çamur bataklık görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına inanılır.

Kahve falında bataklıktan kurtulmak gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine tabir olunur.

Kahve falında bataklıktan birini kurtarmak başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir