AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bataklık görmek

Kahve falında yeşil bataklık görmek

Kahve falında yeşil bataklık görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil bataklık gördüyseniz:

  • Kontrol etmek veya yönetmek istediğiniz bazı kişiler veya iş birlikleri varsa, gereken zayıf noktayı yakalamak üzeresiniz.

Kahve falında yeşil bataklık görmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında bataklığa düşmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamur bataklık görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine işaret eder.

Kahve falında bataklıktan birini kurtarmak malını ve parasını kaybedeceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bataklıkta yüzmek kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine inanılır.

Kahve falında bataklığa battığını görmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında kendini bataklıkta görmek işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine alamet eder.

Kahve falında bataklıkta kaybolmak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir