AnaSayfa / Genel / Kahve falında bataklıkta boğulmak

Kahve falında bataklıkta boğulmak

Kahve falında bataklıkta boğulmak yeni gayrimenkuller alınacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bataklıkta boğulmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek yeni başlangıçlar yapabilir ya da eski konuları mükemmeleştirebilirsiniz.

Kahve falında bataklıkta boğulmak verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bataklığa battığını görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bataklıktan kurtulmak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında bataklık çamur görmek bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, ekmeğinin bereketleneceğine rivayet eder.

Kahve falında bataklıkta yürümek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına yorulur.

Kahve falında bataklıktan birini kurtarmak tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalettir.

Kahve falında bataklığa gömülmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını bataklıkta görmek konforundan da ödün vereceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir