AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini bataklıkta görmek

Kahve falında birini bataklıkta görmek

Kahve falında birini bataklıkta görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine işarettir.

Kahve falında birini bataklıkta gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözleri veya hareketleri nedeniyle kontrolünüzü kaybedebilir, duygusal tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında kendini bataklıkta görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil bataklık görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine alamet eder.

Kahve falında deniz ve bataklık görmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birinin bataklığa düştüğünü görmek kararlarına saygı duyulacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını bataklıkta görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, bazı iş birlikleri yapacağına yorulur.

Kahve falında birini bataklıkta görmek işinden ve parasından olacağına, ileriye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bataklıkta yılan görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bataklıkta yüzmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir