AnaSayfa / Genel / Kahve falında bataklığa gömülmek

Kahve falında bataklığa gömülmek

Kahve falında bataklığa gömülmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, hem eğleneceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bataklığa gömülmek gördüyseniz:

  • Keyif aldığınız şeylerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında bataklığa gömülmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında bataklıkta yüzmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bataklık görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bataklıkta boğulmak atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin bataklığa düştüğünü görmek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bataklıkta timsah görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına alamet eder.

Kahve falında kendini bataklıkta görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında bataklıkta yılan görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir