AnaSayfa / Genel / Kahve falında bataklıkta yılan görmek

Kahve falında bataklıkta yılan görmek

Kahve falında bataklıkta yılan görmek geriye doğru gideceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, zor günler geçireceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bataklıkta yılan gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlara çok fazla zaman ayırıyor olabilirsiniz.

Kahve falında bataklıkta yılan görmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini bataklıktan kurtarmak sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını bataklıkta görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bataklığa battığını görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, bol muhabbette kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini bataklıkta görmek işlerin yolunda gideceğine, mevlit okutacağına tabir olunur.

Kahve falında bataklıkta boğulmak rahat bir hayata adım atacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında başkasını bataklıkta görmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bataklıktan kurtulmak çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir